Ga naar de inhoud

2024-29. De hartverwarmende country van Melanie Ryan

Melanie Ryan verovert met haar countrymuziek de harten van muzikaal Nederland en laat dat zien en horen in de uitzending van donderdag 18 juli bij ZFM Zandvoort. De IJsselsteinse is geselecteerd voor de komende Popronde dit najaar en vertelt in de uitzending over onder meer haar muziek.

Terugkijken

Het optreden van Melanie, is in een samenvatting terug te zien, waarbij ze vier songs laat horen.

De samenvatting met Melanie Ryan van 18 juli

Natuurlijk is Melanie in de eerste uitzending van dit jaar ook al te zien geweest. Die uitzending dateert van 4 januari van dit jaar waarin ze muzikaal aftrapt. Hoe die eraan toe is gegaan, is ook terug te bekijken.

En die van 4 januari 2024

Muziek en clips

In de uitzending geen telefonische gesprekken, maar wel nieuw muziekmateriaal van onder meer Wendy Moore uit Zandvoort met haar nieuwe single Hooked.

De nieuwe single van Wendy met een lyric video

Nog meer materiaal uit Zandvoort. Eerder dit jaar brengen Siggy & D1ns uit de badplaats hun album Op De Zeeweg uit. Kenmerkend is de rode BMW in de clips. De rode BMW rijdt gelukkig weer, doordat een garage in de Haarlemse Waarderpolder de bijna opgegeven vierwieler heeft weten te repareren en waar vooral D1ns in rondrijdt. Hoe belangrijk die rode BMW is, blijkt wel weer, want in de clip zitten opnames van Op De Zeeweg tussen Zandvoort en Overveen.

De clip van het titelnummer is opgenomen op de meest obscure plekken in Zandvoort met uiteraard de rode BMW

Hoewel de zomer van 2024 er eentje is die maar niet op gang wil komen, heeft Sven Ross aan het begin van de zomer een keiharde protestsong uitgebracht over de manier waarop de media de hitterecords naar buiten brengt. Geen officiële clip, maar wel een home made akoestische versie van Pool Party Pictures.

Een speciale uitvoering van Sven Ross’ meest recente single

Het is zomer en ISHA timmert muzikaal gezien flink aan de weg met haar producties waarbij ze werkt met internationale muzikanten en songwriters. Bij de laatst verschenen single Something New heeft het tweetal bewegende beelden gemaakt van hun single.

De liveopname van ISHA samen met MAX RAD

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale radiokanalen (1)915 en 1067 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2024-29, uur 1 AlternativeFM 56:36
  2. Uitzending 2024-29, uur 2 AlternativeFM 57:09
  3. Uitzending 2024-29, uur 3 AlternativeFM 57:06
Delen via