Ga naar de inhoud

2024-31. De puurheid en eerlijkheid van LNDE

LNDE heeft nu al een bewogen muzikaal jaar achter de rug met onder meer een optreden in Paradiso tijdens de finale van de Zonneprijs. Ook heeft Linde Torenvlied zoals zij in het echte leven heet inmiddels twee singles uitgebracht en beide laat ze horen in de uitzending van 1 augustus bij ZFM Zandvoort.

Terugkijken

Tijdens haar optreden laat LNDE naast haar twee singles nog twee songs horen, die in een samenvatting terug zijn te zien.

De samenvatting met LNDE

Interviews en gesprekken

In de uitzending maar liefst twee telefonische gesprekken en twee opgenomen interviews. In aanloop naar de uitzending van 1 augustus is er Pride At The Beach in Zandvoort waar twee optredens van Inge Lamboo en Wendy Moore zijn te zien. Na afloop van hun optredens zijn er gesprekken met het tweetal. De andere twee zijn van Dan van Batum van Fleebag en van Newland die weer een nieuwe single heeft uitgebracht en de aanloop is naar zijn negende album met als titel The Silent Language.

  1. Gesprek met Dan van Batum van Fleebag over de EP Love In Pretty Places in Alternative FM op 010824 Alternative FM 7:22
  2. Gesprek met Inge Lamboo over Pride At The Beach in Alternative FM op 290724 Alternative FM 5:47
  3. Gesprek met Wendy Moore over Pride At The Beach in Alternative FM op 290724 Alternative FM 5:06
  4. Gesprek met Newland over de single She Says in Alternative FM op 010824 Alternative FM 8:42

Muziek en clips

In de uitzending laat LNDE haar single Sunflowers horen en doet dat in de uitzending op een bijzondere wijze. Bij de originele single zit ook een clip.

De clip bij Sunflowers

Tijdens de uitzending is de nieuwe single She Says van Newland te horen. Naast de single is er ook een clip.

Vorige week is de Pride Anthem van 2024 door Inge Lamboo al te horen geweest, maar bij de single heeft Inge ook een clip gemaakt.

De clip bij Like A Phoenix van Inge Lamboo

Eind juni heeft Eyecloser in podium Victorie een releaseoptreden gedaan van hun meest recente EP. Op de EP staat ook Lose My Mind.

Een clip met de lyrics bij Eyecloser

De Overijsselse band Harley Francine is weer terug van weggeweest en doet dat met de single Sinner.

De clip van Harley Francine bij hun meest recente single

In de uitzending is de single I’ll Always Believe In You van Ruud Houweling te horen. Ruud bivakkeert graag in de Amsterdamse Waterleidingduinen en de clip bij het nummer is ook daar gemaakt.

De clip die Ruud heeft opgenomen in de Amsterdamse Waterleidingduinen

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale radiokanalen (1)915 en 1067 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2024-31, uur 1 AlternativeFM 56:28
  2. Uitzending 2024-31, uur 2 AlternativeFM 57:05
  3. Uitzending 2024-31, uur 3 AlternativeFM 57:07
Delen via