Ga naar de inhoud

2024-33. Last-minute Ranya laat nieuw materiaal horen

Op 2 maart 2023 is Ranya al eerder te horen geweest tijdens een uitzending bij ZFM Zandvoort. Voor de aflevering van 15 augustus steekt hij zijn vinger op, als Juul Willems haar beurt even voorbij moet laten gaan. Juul komt nu op 17 oktober. In de uitzending vertelt Arjan Terpstra die schuilgaat achter Ranya over zijn nieuwe werk, waarvan hij dit ook daadwerkelijk in de uitzending laat horen.

Terugkijken

Eigenlijk komen er verschillende onderwerpen in de muziek van Ranya wel voorbij. In het laatste blok vertelt hij iets over de song Exit Wounds.

De samenvatting met Ranya

Interviews en gesprekken

Koen Alvarez is een aantal malen in Alternative FM geweest. In deze uitzending vertelt de songwriter uit IJmuiden meer over zijn nieuwe EP Running On Quicksand. Jomie Bagchus van Part Garden vertelt in deze uitzending meer over de aanstaande EP Cant’t Feel Enough.

  1. Gesprek met Koen Alvarez over de EP Running On Quicksand in Alternative FM op 150824 Alternative FM 9:01
  2. Gesprek met Jomie Bagchus van Part Garden over de EP Cant Feel Enough in Alternative FM op 150824 Alternative FM 8:49

Muziek en clips

De komst van Ranya is al last-minute in de studio, maar dat geldt even goed voor het materiaal, want Luc Schouten betere bekend als Pony Machine meldt valk voor de uitzending dat hij een nieuwe EP One More Try If You Want Too heeft uitgebracht, maar de songwriter is ook op vakantie en daardoor is nog niet alles te horen in Alternative FM.

Hoewel het titelnummer enkele seconden langer doet, heeft Pony Machine een clip bij deze song gemaakt

In de zoektocht naar eventuele vervangers komt ook de naam Merulsa naar boven. Merel Bakker zoals zij in het echt heet, maakt easy listening-folk en komt uit Uithuizen in de provincie Groningen.

De clip bij de meest recente single van Merulsa

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale radiokanalen (1)915 en 1067 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2024-33, uur 1 AlternativeFM 56:35
  2. Uitzending 2024-33, uur 2 AlternativeFM 56:55
  3. Uitzending 2024-33, uur 3 AlternativeFM 56:42
Delen via