Ga naar de inhoud

2024-35. Lizet Aviva laat nieuw werk horen in 3voor12 Noord-Holland Vloedgolf

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Lizet Aviva een liveoptreden heeft gedaan tijdens een uitzending bij ZFM Zandvoort vanwege de release van haar EP In My Backyard. De Amsterdamse songwriter en zangeres zit niet stil en heeft inmiddels alweer nieuw materiaal klaar liggen.

Terugkijken

In de uitzending vertelt Lizet over haar muziek, maar ook over zichzelf en hoe ze haar songs maakt.

De samenvatting met Lizet Aviva in 3voor12 Noord-Holland Vloedgolf

Interviews en gesprekken

In de uitzending aandacht voor de inmiddels afgewerkte Blockparty bij Houtbaar Haarlem. Hoewel de outdoor versie achter de rug is, spelen de organisatoren wel met het idee om later dit jaar nog een indoor versie te houden. Daarnaast praat Daan Appelman van de band No Offense uit Enkhuizen over de nieuwe single Zero-Sum Game.

  1. Gesprek met Lucas van Ee en Misha van der Winkel over de Blockparty in Alternative FM op 300824 Alternative FM 9:20
  2. Gesprek met Daan Appelman van No Offense over de single Zero-Sum Garden in Alternative FM op 300824 Alternative FM 9:05

Muziek en clips

In juli heeft Hilin een liveoptreden gedaan in een uitzending bij ZFM Zandvoort waarbij ze het emotionele nummer Rose heeft laten horen. Daar bestaat een liveversie van.

Het eerbetoon van Hilin aan alle dierbaren die er niet meer zijn in de liveversie van Rose

Ook Days Of Sway zijn weer te horen geweest met hun single Down waar eveneens bewegende beeld van zijn in de vorm van een clip.

Het bewegende beeld bij de meest recente single van Days Of Sway

De muziek die Daisy Bellis maakt, heeft iets bombastisch en theatraals, maar zelf heeft Daisy Bellis dat zij zich onder meer laat leiden dor Kate Bush.

De clip bij de single van Daisy Bellis

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale radiokanalen (1)915 en 1067 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2024-35, uur 1 AlternativeFM 56:37
  2. Uitzending 2024-35, uur 2 AlternativeFM 57:00
  3. Uitzending 2024-35, uur 3 AlternativeFM 56:58
Delen via