Ga naar de inhoud

2024-41. Sakaram stelt zich kwetsbaar op met ‘Vallen Is Vliegen’

De Nederlandstalige band Sakaram stelt zich kwetsbaar op tijdens de uitzending van 3 oktober bij ZFM Zandvoort. Dat is zowel terug te horen in de verschenen EP Vallen Is Vliegen, als in het verhaal van enkele bandleden zelf. Het optreden is in een semi-akoestische setting.

Terugkijken

Mischa de Haan van Sakaram tijdens hun liveoptreden waar ze meer vertellen over hun debuut EP Vallen Is Vliegen

Sakaram brengt Nederlandstalige altpop waarin ook uiterst kwetsbaar en persoonlijke verhalen inzitten. De bandleden Mischa de Haan, Aghyad Hanouti, Ruun Streur en Gijs Udo vertellen er meer over tijdens de uitzending die allemaal in deze samenvatting zijn opgetekend.

Gesprek met Djitt

Het is hoog tijd om meer te weten te komen van Djitt. Nadat ze eerder dit jaar haar debuutsingle Droog Je Tranen heeft uitgebracht, heeft ze onlangs de single Zachtjes gedropt. Djitt vertelt over haar muziek en de singles.

  1. Gesprek met Djitt over de single Zachtes in Alternative FM op 031024 Alternative FM 9:21

Muziek en clips

In de uitzending voor het meest recente muziekmateriaal, zoals van Celine Rae met haar onlangs verschenen single Whatever It Is.

De clip bij de single Whatever It Is van Celine Rae

De Zaanse band TUPPERWR3 heeft begin deze maand de EP Omsingeld uitgebracht waar ook Kleurenbuurt op terug is te vinden.

De Nederlandstalige indie- en misschien wel punkrock van TUPPERWR3

De nieuwe single Feelings van SYNGA is eveneens te horen en dat is de vierde single in aanloop naar haar eerste album. Bij de nieuwe single zit een lyric vieo.

De lyric video bij de nieuwe single van SYNGA

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale radiokanalen (1)915 en 1067 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2024-40, uur 1 AlternativeFM 55:35
  2. Uitzending 2024-40, uur 2 AlternativeFM 56:49
  3. Uitzending 2024-40, uur 3 AlternativeFM 56:47
Delen via